De kans is klein dat je er ooit van hebt gehoord; de Swing Zapper. Dat is niet gek en dat nemen we je ook niet kwalijk, maar we willen wel graag dat je stappen maakt naar een betere gezondheid. Jezelf blijven ontwikkelen en erachter komen wat écht gezond is en wat niet, is dus best belangrijk. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over een zapper. Dit kun je daarna dan inzetten als je hebt gekozen voor een Zapper kopen

Wat is een Swing Zapper

Laten we eerst maar eens beginnen met je vertellen wat een Swing Zapper nu eigenlijk is. Je kunt dit apparaatje bij Meditech Europe kopen en als je er meer over wilt weten, kun je hun site eventueel ook eens bekijken. In het apparaat zit een energetisch systeem. Dit systeem zorgt voor een energetisch veld bij gebruik, hetgeen de werking van de Zapper voor de rest versterkt. Wat die werking is? Het buitenhouden van parasieten en andere indringers. Dit doet het apparaatje met een variabele frequentie. De frequentie blijft wisselen binnen een bepaald gebied en dat zorgt ervoor dat de ongewenste parasieten zich ook niet kunnen weren tegen de frequentie. 

Hoe werkt het

Nadat je een beetje een begrip hebt van wat een Swing Zapper hebt, kun je ermee aan de slag. Bij dit apparaat krijgt je handelektroden geleverd. Deze houd je simpelweg in je handen en je sluit ze aan op het apparaatje. Je plaatst de Zapper op een stabiele ondergrond en je drukt vervolgens op de aan knop wanneer je de handelektroden in de hand hebt. Na 7 minuten zal de behandeling klaar zijn en schakelt hij zelf uit. Je doet dit in het begin drie keer op een dag en dan met tussenpozen van 20 minuten. Bovendien is het aan te raden het te combineren met een kruidenkuur en gezonde, onbewerkte voeding en niet-toxische levensstijl.

Wat doet het? 

Na het gebruik van de Swing Zapper zul je beter in je vel zitten, je gezonder voelen en zullen diverse klachten verdwijnen. Al vele mensen hebben de Zapper naar tevredenheid gebruikt en ondervonden dat dit écht een gamechanger is. Wel gaat het niet allemaal vanzelf; je moet er zelf nog werk in stoppen. Maar als je dat eenmaal doet, profiteer je wel van grote voordelen op het gebied van gezondheid. Doe er je voordeel mee en ondervindt hoe gezond je je gaat voelen.